Bli återförsäljare hos oss!

Är du på jakt efter ett nytt och spännande sortiment av engångs vapes för din butik? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder dig den bästa kvaliteten, det största utbudet och det mest förmånliga priset på engångs vapes på marknaden!

Logga in eller skapa konto HÄR

Våra engångs vapes är enkla att sälja, de kräver ingen laddning eller påfyllning. Dina kunder kan bara öppna förpackningen och njuta av den aromatiska ångan. Vi har flera olika smaker att välja mellan, från fruktiga till tobak. Alla våra smaker är godkända av folkhälso myndighetn.

Våra engångs vapes är också prisvärda, du får mer för mindre. Varje vape räcker mellan 600 upp till 999 puffar, vilket motsvarar ungefär tre paket cigaretter. Du kan sätta ett attraktivt pris på våra engångs vapes och ändå göra en god vinst.

Dessutom har vi ett stort utbud av märken, över 20 stycken, som du kan beställa från oss. Du får allt på en faktura, vilket gör det enkelt och smidigt för dig att hantera din beställning. Vi har märken som Frunk Bar, Panther Bar, Aroma King, Vozol, One och många fler.

Du hittar alla våra olika märken HÄR

Dessutom får du snabb leverans. Passa på att prova vår engångs vape idag, du kommer inte att bli besviken!

Men det är inte allt, vi har också en fantastisk kundservice som är redo att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha. Vi bryr oss om din tillfredsställelse och vill att du ska bli en nöjd och återkommande kund.

Och det bästa av allt, vårt lager är i Malmö, så du kan vara säker på att du får dina engångs vapes snabbt och smidigt. Vi har alltid fullt lager och kan leverera till hela Sverige. Du behöver inte vänta länge på att få dina engångs vapes i din butik!

Vad väntar du på? Beställ din engångs vape idag och upplev skillnaden. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!