Återbetalnings- och returpolicy

Köp – och leveransvillkor

Allmänt

X-Vapes AB

Org.nr 559457-7537

Södra Förstadsgatan 89B
214 20
Malmö

Åldersgräns

Hos oss gäller strikt åldersgräns enligt lag, för att få handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Vid betalning med Swish ber vi om ditt födelsedatum eller personnummer, som vi sedan matchar mot folkbokföringen.

Tänk på att vid uthämtning av paket måste legitimation medtas för att verifiera din ålder!

Vid misstänkt langning avbryts och återbetalas din beställning! Vi kontaktar dig i dessa fall.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se
det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsalternativ
Betalning sker via Swish.

Fraktkostnader
Vi erbjuder fri frakt inom Sverige, eller upphämtning 0kr.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar på lagerförda varor. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Ångerrätten gäller ej specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och gör därför allt vi kan, givetvis inom rimliga gränser, för att er shoppingupplevelse ska bli den bästa!

Gällande våra e-juicer så finns det, ur hälso- och hygienperspektiv, ingen garanti då det är en förbrukningsvara. Men om vi har gjort något fel, t.ex. levererat fel smak, fel nikotinstyrka etc. så ersätter vi självklart den felaktiga varan.

För ersättning av icke fungerande övriga produkter gäller 1 månads garanti. Nedsatt prestanda, felaktigt användande eller slitage täcks inte utav garantin.

Kontakta oss så fort som möjligt efter upptäckt garantifel. Spara kvitto och alla delar du fått levererade.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

För att läsa hela vår integritetspolicy, klicka här: Integritetspolicy

Leveranser

Vi använder oss utav DHL som paketdistributör. Vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar. 

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som rekommenderat brev, eller som spårbart paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ändringar till köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

OBS! Vi reserveras oss för eventuella tryckfel